news.team

«Ο καλύτερος δίσκος της 25ετούς πορείας τους, μια δουλειά με ισχυρό στιχουργικό μήνυμα, αλλά και η πλέον επιτυχημένη υπεράσπιση της oriental metal ετικέτας στα μέχρι τώρα μουσικά χρονικά».

Με αυτά τα λόγια περιέγραψε ο Χάρης Συμβουλίδης (εδώ) το πρόσφατο άλμπουμ των Orphaned Land, Unsung Prophets & Dead Messiahs.

Τώρα, η ισραηλινή μπάντα γίνεται αντικείμενο ενός ντοκιμαντέρ γερμανικής παραγωγής (για τη γνωστή τηλεοπτική εκπομπή Rockpalast), με διεθνή τίτλο All Is One: έχει διάρκεια 1 ώρα και μπορείτε να το παρακολουθήσετε ολόκληρο στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης, με αγγλικούς υπότιτλους.

Όπως δήλωσαν οι σκηνοθέτες του Ingo Schmoll & Conny Schiffbauer, διάλεξαν τους Orphaned Land για το μήνυμα ειρήνης και θρησκευτικού συγκρητισμού το οποίο εκπέμπουν με τα τραγούδια τους, θέλοντας να κάνουν κάτι για τη Μέση Ανατολή που θα πήγαινε πέρα από τις γνωστές σε όλους μας συγκρούσεις στην περιοχή.

«Είναι η πρώτη φορά που το διεθνές ακροατήριο μπορεί να πάρει μια γεύση του πώς είναι οι καθημερινές μας ζωές στο Ισραήλ», δήλωσε ο ιθύνων νους και τραγουδιστής των Orphaned Land, Kobi Farhi. Ο οποίος μίλησε μάλιστα και έξω από τα δόντια, ανακαλώντας τις μέρες που ήταν κι εκείνος ένας θερμοκέφαλος εθνικιστής.

{youtube}qVFxWMz2z-A{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured