news.team

φωτογραφία: Χάρης Σφακιανάκης

Πάνε πια περίπου 2 χρόνια από όταν οι Megadeth κυκλοφόρησαν το Dystopia, άλμπουμ που τα πήγε πολύ καλά εμπορικά χαρίζοντάς τους ένα εμφατικό #3 στις Ηνωμένες Πολιτείες, ένα #11 στη Βρετανία, αλλά κι ένα παραλίγο νούμερο 1 στην Ιαπωνία (έμεινε στο #2). Ήταν επίσης το άλμπουμ που μας έδωσε την ευκαιρία να τους ξαναδούμε στην Ελλάδα -θυμηθείτε όσα έγραψε στην ανταπόκρισή του για μας ο Παναγιώτης Λουκάς, με ένα κλικ εδώ.

Παρά τη χρονική απόσταση, η παρέα του Dave Mustaine συνεχίζει το σχετικό promo μέσα στο 2018 με ένα καινούριο βιντεοκλίπ, αυτή τη φορά για το τραγούδι "Lying In State": μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

To κλιπ σκηνοθέτησε ο βραβευμένος Βραζιλιάνος σκηνοθέτης Leo Liberti, κατά τη διάρκεια της τελευταίας νοτιοαμερικάνικης περιοδείας του γκρουπ.

Ο Mustaine εξήγησε ότι το "Lying In State" είναι κάτι σαν μέρος 2 του "Conquer Or Die" (επίσης από το Dystopia) και «μιλάει για το πώς άλλαξε ο κόσμος στα 56 χρόνια της ζωής μου». Εξαπέλυσε επίσης επίθεση κατά των πολιτικών με αυτήν την ευκαιρία, στοχοποιώντας ιδιαίτερα τον John Kerry (υποψήφιος Πρόεδρος των Η.Π.Α. με τους Δημοκρατικούς πίσω στο 2004), για τον οποίον είπε ότι δεν έχει χρειαστεί ποτέ να δουλέψει, καθώς παντρεύτηκε την κληρονόμο της Heinz Ketchup.

Κατά τα λοιπά, οι Megadeth ετοιμάζονται πλέον να μπουν στο στούντιο ώστε να «αρχίσουν να μαζεύουν ιδέες» για τον διάδοχο του Dystopia. Θα είναι δε το πρώτο τους άλμπουμ με τον Dirk Verbeuren στα ντραμς.

{youtube}yFxsnOm2kLg{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured