Ύστερα από ένα εντυπωσιακό sci-fi trailer που προανήγγειλε την επιστροφή της στη δισκογραφία, η Janelle Monaé έδωσε στη δημοσιότητα 2 καινούρια τραγούδια.

Στους συνδέσμους παρακάτω, λοιπόν, μπορείτε να δείτε διαδοχικά τα επίσημα βιντεοκλίπ για τα "Django Jane" και "Make Me Feel", κομμάτια που έγιναν δεκτά με ενθουσιασμό από τους fans της 32χρονης δημιουργού από το Κάνσας Σίτυ, αλλά και από τον αμερικάνικο μουσικό Τύπο.

{youtube}mTjQq5rMlEY{/youtube}

Με τα δύο αυτά τραγούδια, η Monaé έδωσε μια πρώτη γεύση από το επερχόμενο άλμπουμ Dirty Computer, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 27 Απριλίου από τη Wondaland Arts Society, σε διεθνή διανομή της Sony Music. Την ίδια μέρα, θα βγει και ένα συνοδευτικό φιλμ.

Για την καλλιτέχνιδα, αυτό θα είναι το 4ο στούντιο άλμπουμ της και έρχεται 3 περίπου χρόνια μετά το ΕΡ Wondaland Presents: The Eephus (Η.Π.Α. #22).

Διάφοροι, εντωμεταξύ, σχολίασαν ακούγοντας το "Make Me Feel" ότι έφερνε στο μυαλό τον Prince. Τώρα, λοιπόν, η Lenka Paris, η DJ του Prince, αποκαλύπτει ότι ο Πρίγκιπας είχε βάλει αυτοπροσώπως το χεράκι του, γράφοντας μέρος του τραγουδιού (τη μελωδική γραμμή των synths). Αν και η Paris διέγραψε στη συνέχεια το σχετικό post από τη σελίδα της στο Facebook, η ίδια η Monaé δήλωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι ο Prince «τη βοηθούσε» με το νέο της άλμπουμ «πριν περάσει σε μια άλλη συχνότητα».

{youtube}tGRzz0oqgUE{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured