news.team

Ο «νέος δίσκος των Tool» έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ανέκδοτα της μουσικής επικαιρότητας, διασκεδαστικό για όλους, εκτός βέβαια από τους οπαδούς της αμερικάνικης μπάντας, που κάθε άλλο παρά διασκεδάζουν με τα σκωτσέζικα ντους τα οποία έχουν κατά καιρούς υποστεί, περιμένοντας το αγαπημένο τους γκρουπ να βγάλει τη συνέχεια του 10,000 Days, που πίσω στο 2006 τα είχε πάει εξαιρετικά σε πωλήσεις (#1 στις Η.Π.Α, #4 στη Βρετανία, #1 σε Αυστραλία, Γαλλία, Καναδά, #2 στη Γερμανία, #1 επίσης στην Ελλάδα), αλλά δεν είχε κατορθώσει να ισοφαρίσει το εμβληματικό Lateralus του 2001 σε βεληνεκές -διαβάστε τι είχε γράψει τότε ο Χάρης Συμβουλίδης, με ένα κλικ εδώ.

Φαίνεται όμως ότι, επιτέλους, υπάρχει ένα φως στον ορίζοντα. Και αυτό, μουρμουρίζουν αρκετοί fans στα social media, δεν δείχνει άσχετο με το γεγονός ότι και οι A Perfect Circle -το σούπερ γκρουπ που διατηρεί παράλληλα ο Keenan- μπήκαν πρόσφατα ξανά σε ράγες, μετά από χρόνια σιωπής και έχουν έτοιμο δίσκο, που θα κυκλοφορήσει στις 20 Απριλίου.

Ο Keenan βγήκε λοιπόν στο Twitter και ανακοίνωσε ότι μελωδίες και στίχοι έχουν πλέον ολοκληρωθεί σε όλα τα κομμάτια, εκτός από ένα.

Φρόντισε βέβαια και πάλι να τις ψαλιδίσει τις ελπίδες που έθρεψε, συμπληρώνοντας ότι «ακόμα είμαστε μακριά από το φινάλε, τουλάχιστον όμως βρισκόμαστε πιο κοντά». Αλλά, σε κάθε περίπτωση, οι fans είδαν το ηθικό τους να αναπτερώνεται, ήδη μάλιστα στην Αμερική εικάζουν ότι το 2019 θα είναι χρονιά Tool. Σε ξεχωριστές άλλωστε δηλώσεις, ο κιθαρίστας των Tool, Adam Jones, έδωσε ως εκκίνηση ηχογραφήσεων τον Απρίλιο.

{youtube}R2F_hGwD26g{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured