news.team

Με το περσινό Pure Comedy, τον 3ο του δίσκο ως Father John Misty, ο Josh Tillman απογοήτευσε κάποιους από όσους τον πρόσεξαν στο I Love You, Honeybear του 2015 (Η.Π.Α. #17, Βρετανία #14), κέρδισε όμως τη σημαντικότερη μέχρι σήμερα εμπορική του αποδοχή, μπαίνοντας στο top-10 Αμερικής (#10) και Βρετανίας (#8). Μπορείτε να θυμηθείτε όσα έγραψε γι' αυτόν σε μας ο Άγγελος Κλειτσίκας, με ένα κλικ εδώ.

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται ότι το 2018 δεν σκοπεύει να κάτσει στα αυγά του, αν κρίνουμε από την προ λίγων ωρών δημοσιοποίηση ενός νέου τραγουδιού με τον τίτλο ..."Mr. Tillman"! Μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ του.

Το τελευταίο είναι δοσμένο με αρκετό χιούμορ, αφού απεικονίζει τον Father John Misty να αντιμετωπίζει διάφορες δυσκολίες για να κάνει ένα check-in σε ξενοδοχείο.

Το "Mr. Tillman" είναι η πρώτη γεύση από κάποιον νέο δίσκο, για τον οποίον ωστόσο δεν ξέρουμε ακόμα τίποτα, πέρα από τις δηλώσεις του δημιουργού του ότι τον έχει «σχεδόν έτοιμο» ήδη από τα τέλη του 2017.

{youtube}n38R1JTEAPo{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured