news.team

Δεν είναι ακριβές ότι ο David Byrne επιστρέφει στη δισκογραφία μετά από 14 χρόνια, όπως γράφτηκε σε κάποια sites: ο πάλαι ποτέ ιθύνων νους των Talking Heads είχε βγάλει δίσκο και το 2012 με τη St. Vincent, το Love This Giant (Η.Π.Α. #23, Βρετανία #40), για το οποίο μπορείτε να θυμηθείτε τι είχε γράψει σε μας η Κάλλια Κακαλέτρη με ένα κλικ εδώ (είχε δε ακολουθήσει και το αδερφάκι του το 2013, ένα δωρεάν ΕΡ με τίτλο The Brass Tactics).

Είναι ωστόσο γεγονός ότι ο 65χρονος Αμερικανο-σκωτσέζος επιστρέφει με νέο τραγούδι, το οποίο έχει τίτλο "Everybody’s Coming to My House" και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το "Everybody’s Coming to My House" έχει μάλιστα κάμποσες εκπλήξεις για τους fans, καθώς είναι γραμμένο από κοινού με τον Brian Eno και συμμετέχουν σε αυτό ο Sampha, o TTY και ο Happa Isaiah Barr των Onyx Collective.

Το τραγούδι αυτό προλογίζει έναν νέο δίσκο εκ μέρους του Byrne. Τιτλοφορείται American Utopia και ανακοινώθηκε για τις 9 Μαρτίου από την Todomundo, σε παγκόσμια διανομή από τη Nonesuch. Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Rodaidh McDonald, γνωστός από τις δουλειές του με τον King Krule, τους Savages και τους xx.

{youtube}euEgyXoOonk{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured