news.team

Ήδη πριν εκλεγεί πρόεδρος των Η.Π.Α. ο Ντόναλντ Τραμπ (κι αρχίσαμε να ξεχνάμε κι αυτά που ξέραμε με τις δηλώσεις του), η αχανής Αμερική ήταν πηγή κάθε πιθανής και απίθανης κουλαμάρας που έφτανε ως τις ειδήσεις μας.

Αλλά να έχει τόση πέραση ο Meat Loaf στα μέλη της νυν Γερουσίας; Αυτό ήταν κάτι που δεν το περίμενε κανείς, ωστόσο συνέβη πρόσφατα, και μάλιστα κατά τη διάρκεια ενός ντιμπέιτ για την Οικονομική Ανάπτυξη και την Προστασία των Καταναλωτών.

Στις λεπτομέρειές του, μάλιστα, το σκηνικό γίνεται ακόμα πιο απίθανο. Πρώτος δηλαδή σηκώθηκε ο Γερουσιαστής των Δημοκρατικών Sherrod Brown (Οχάιο) και είπε «Two out of three ain’t bad, ωστόσο αυτή η νομοθεσία δεν μπορεί να φτάσει ούτε καν το κατά Meat Loaf μίνιμουμ», αναφερόμενος βέβαια στο τραγούδι "Two Out Of Three Ain't Bad", από το περίφημο άλμπουμ του 1977 Bat Out Of Hell (Η.Π.Α. #14, Βρετανία #9).

Κι άντε να υποθέσουμε ότι κάποιος του το είχε γραμμένο και το είπε στην κατάλληλη στιγμή. Πώς να εξηγήσουμε όμως ότι αμέσως πετάχτηκε ο Γερουσιαστής των Ρεπουμπλικάνων John Neely Kennedy (Λουιζιάνα) και του είπε τους στίχους «There ain’t no Coupe DeVille in the bottom of a Cracker Jack box» (από το ίδιο τραγούδι), καλώντας τον να θυμηθεί ότι ζούμε σε έναν πραγματικό κόσμο; «Baby we can talk all night, but that ain’t getting us nowhere», σχολίασε σε εκείνο το σημείο ο Γερουσιαστής των Ρεπουμπλικάνων Thom Thillis (Βόρεια Καρολίνα) -ναι, μένοντας στο ίδιο τραγούδι- με τον Γερουσιαστή των Δημοκρατικών Chris Van Hollen (Μέριλαντ) να συμπληρώνει «Life is a lemon and I want my money back», αλλάζοντας επιτέλους κομμάτι (πήγε στο "Life Is Α Lemon Αnd I Want My Money Back" του 1993).

Έκπληκτος, ο πρόεδρος της επιτροπής Mike Crapo τους κοίταξε καλά-καλά και κάτι μουρμούρισε ότι πρέπει να κάτσει να μάθει μερικά πράγματα παραπάνω για τον Meat Loaf...

Φέτος, εντωμεταξύ, ο Meat Loaf αποφάσισε να μας διαφωτίσει και για ένα ερώτημα χρόνων. Στον δίσκο Bat Out Of Hell II: Back Into Hell του 1993 (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #1, Αυστραλία #1, Γερμανία #1), περιεχόταν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του, το "I'd Do Anything For Love (But I Won't Do That)", στο οποίο υπήρχε ένας μυστηριώδης στίχος στα λόγια που αντάλλασσε με τη Lorraine Crosby: «but I won't do that», επαναλάμβανε με έμφαση κάθε τρεις και λίγο ο 69χρονος σήμερα Αμερικανός ερμηνευτής.

Σύντομα, το τι διάολο δεν θα έκανε με τίποτα ο Meat Loaf στο όνομα της Αγάπης έγινε ένα από τα μεγάλα ερωτηματικά τα οποία άφησε αναπάντητα η μουσική βιομηχανία της δεκαετίας του 1990, όπως βέβαια και στόχος πληθώρας αστείων, από όσους μίσησαν το κομμάτι και το συνεχές του airplay.

Μιλώντας λοιπόν στο Waterford Whisper News με αφορμή τη συμμετοχή του στο νέο σίριαλ του SyFy Ghost Wars, ο Meat Loaf εξηγεί ότι εκείνο το διάστημα έβγαινε με μια ωραία κοπέλα, όμως σύντομα τα πράγματα έγιναν λίγο βαρετά στην κρεβατοκάμαρα. Του πρότεινε τότε να δοκιμάσουν να πειραματιστούν με ένα ...strap on, αλλά αυτός δεν ήθελε με τίποτα να υποστεί διείσδυση. Δήλωσε μάλιστα πως, παρά ταύτα, η κοπέλα το αγόρασε το strap on και δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια, μέχρι που άκουσε το τραγούδι κι έπιασε το νόημα.

Τώρα, έπρεπε στ' αλήθεια να το μάθουμε αυτό μίστερ Meat Loaf;

{youtube}9X_ViIPA-Gc{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured