Συζητήθηκε πολύ και ποικιλοτρόπως η επιστροφή της Björk στη δισκογραφία, τόσο διεθνώς, όσο και στον ελληνικό Τύπο, με άλλους να υπερθεματίζουν σε ενθουσιασμό κι άλλους να καταγράφουν την απογοήτευσή τους (μεταξύ τους και ο Μιχάλης Τσαντίλας σε μας, δείτε εδώ).

Σε κάθε περίπτωση, η Ισλανδή σταρ πρέπει να είναι ευχαριστημένη, αφού το Utopia τα πήγε ικανοποιητικά στις μεγάλες μουσικές αγορές (Βρετανία #25, Η.Π.Α. #75, Αυστραλία #22, Γαλλία #35, Γερμανία #26, Ιαπωνία #48) και συζητήθηκε με πάθος, σε μια εποχή που όλο και πιο σπάνια πια οι ακροατές τσακώνονται για τη μουσική την οποία προτιμούν -αν και το επόμενο «επεισόδιο» δείχνει να είναι ήδη εδώ, με τον νέο δίσκο των U2.

Το promo σε κάθε περίπτωση συνεχίζεται, αυτή τη φορά με ένα βιντεοκλίπ για το "Utopia", που όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω είναι και πάλι αρκετά σουρεάλ.

Το κλιπ γύρισαν οι Warren Du Preez & Nick Thornton Jones και είναι ένα ακόμα δείγμα υψηλής αισθητικής εκ μέρους της Björk, άσχετα με το πώς αποτιμάμε τη φετινή μουσική της κατάθεση.

{youtube}Sqbv7cCM5AI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured