Μπάντα-ορόσημο για τον ροκ ήχο στα '00s, μα και ιδιαίτερα αγαπημένη στους Έλληνες μουσικόφιλους, οι Black Rebel Motorcycle Club έχουν 5 χρόνια να φανούν -από το αμφιλεγόμενο Specter Αt Τhe Feast του 2013 (Η.Π.Α. #35, Βρετανία #31), για το οποίο μπορείτε να θυμηθείτε όσα είχε γράψει τότε σε μας ο Άγγελος Γεωργιόπουλος, με ένα κλικ εδώ.

Οι Καλιφορνέζοι επιστρέφουν όμως τώρα με νέο άλμπουμ και αυτές τις μέρες έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ακόμα νέο δείγμα γραφής: ένα τραγούδι με τίτλο "Haunt", το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Haunt" «προλογίζει» τον καινούριο δίσκο Wrong Creatures, που έχει ανακοινωθεί για τις 12 Ιανουαρίου του 2018. Παραγωγός είναι ο Nick Launay, άνθρωπος που έχει δουλέψει (μεταξύ άλλων) με τους Arcade Fire, αλλά και με τον Nick Cave.

Ο δίσκος δουλεύεται ήδη από το 2015, αλλά οι ρυθμοί υπήρξαν χαλαροί όπως δήλωσε ο Robert Levon Been, καθώς η ντράμερ της μπάντας Leah Shapiro χρειάστηκε να κάνει μια σοβαρή εγχείρηση στον εγκέφαλο, ώστε να αντιμετωπίσει μια σπάνια ασθένεια (Chiari Malformation) που επηρεάζει τη σχέση εγκεφάλου και σπονδυλικής στήλης.

{youtube}0CCxuxBQmpk{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured