Το 2017 έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα παραγωγική χρονιά για τον Jonny Greenwood: φέτος κυκλοφόρησε το soundtrack που έφτιαξε για το θρίλερ της Lynne Ramsay You Were Never Really Here, έρχεται ένα ακόμα soundtrack για το Phantom Thread του Paul Thomas Anderson -όπου θα γίνει και η τελευταία εμφάνιση του σπουδαίου Daniel Day Lewis στη μεγάλη οθόνη- και τώρα ανακοινώνεται ένας ακόμα δίσκος.

Πρόκειται για το "Water", μια συνεργασία του Greenwood με την Australia Chamber Orchestra (σε διεύθυνση του Richard Tognetti), η οποία δουλεύεται από το 2013. Αρχικά, το κομμάτι δεν επρόκειτο να δισκογραφηθεί, όμως φαίνεται πως οι δύο πλευρές άλλαξαν γνώμη και έτσι θα το δούμε στον επικείμενο δίσκο της ορχήστρας, που αναμένεται στις 10 Νοεμβρίου.

Διευκρινίζεται λοιπόν ότι, αν και κομμάτι δικής του σύνθεσης εμπνευσμένο από ένα ποίημα του Phillip Larkin, το "Water" δεν θα απαρτίσει κάποιον σόλο δίσκο του κιθαρίστα των Radiohead, αλλά το 1/2 του νέου βινυλίου της Australia Chamber Orchestra. Το άλλο 1/2 ανήκει στον Wolfgang Amadeus Mozart, καθώς θα εκτελεστεί η "Night Music" του.

{youtube}aMWkUB8eGu0{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured