Μπορεί στο Neva Left που έβγαλε φέτος τον Μάιο να μην υπήρχαν στίχοι με κάποια ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα (δείτε την κριτική του Χάρη Συμβουλίδη, εδώ), αλλά το 2ο άλμπουμ του Snoop Dogg για το 2017 μάλλον θα δώσει το βάρος του εκεί.

Κάτι τέτοιο συμπεραίνουμε τέλος πάντων ακούγοντάς τον να ραπάρει «Don’t pretend like I’m with that bullshit your President been tweetin'» στο ολοκαίνουριο κομμάτι "M.A.C.A." που δόθηκε στη δημοσιότητα αυτές τις μέρες -μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "M.A.C.A." είναι το πρώτο δείγμα γραφής από ένα έτοιμο ολοκαίνουριο άλμπουμ με τίτλο Make America Crip Again, το οποίο ανακοινώθηκε ότι κυκλοφορεί μεθαύριο Παρασκευή 27 Οκτωβρίου.

Η κόντρα του Snoop Dogg με τον Donald Trump βαστάει εντωμεταξύ από την άνοιξη, καθώς ο δημοφιλής ράπερ εικονίζεται να τραβάει όπλο σε έναν κλόουν με χαρακτηριστικά του Αμερικανού προέδρου στο συνοδευτικό βιντεοκλίπ για το "Lavender". Ο Trump έσπευσε να καταδικάσει το κλιπ στο Twitter.

Να δούμε τώρα τι θα κάνει, που ο Snoop Dogg αντιστρέφει το βασικό του προεκλογικό σύνθημα στον τίτλο του νέου άλμπουμ, ενώ βάζει και στο εξώφυλλο το χαρακτηριστικό του μπλε καπέλο.

Χωρίς πάντως να λέμε ότι ο 45χρονος ράπερ δεν τα πιστεύει όλα αυτά τα αντι-Τραμπ, ίσως να αποσκοπεί να δημιουργήσει και κάποιον ντόρο ξανά, καθώς το Neva Left υπήρξε εμπορική απογοήτευση: είναι το πρώτο άλμπουμ της μακράς του καριέρας που έχασε το top-40 των Η.Π.Α. (έμεινε στο #54), αλλά και το πρώτο που απέτυχε να μπει στα βρετανικά charts, έστω και σε κάποια χαμηλή θέση.

{youtube}GCDrYdgFWkk{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured