«Δημιουργούν μεγάλο μέρος της πιο αξιομνημόνευτης, εσωτερικής και αγρίως απίθανης μέταλ μουσικής των ημερών μας», έγραψε ο Δημήτρης Μεντές για τους φοβερούς και τρομερούς Amenra, με την ευκαιρία του φετινού τους ερχομού στην Ελλάδα, στα πλαίσια της 1ης μέρας της Descent edition του Smoke The Fuzz Festival.

Τότε, το νέο άλμπουμ Mass VI βρισκόταν στα τελειώματα και ήταν «πολυαναμενόμενο». Τώρα, πλησιάζουμε ολοταχώς στις 20 Οκτωβρίου, όταν και αναμένεται να βγει από τη Neurot (σε εγχώρια διανομή της Heathen Natives).

Ως promo, λοιπόν, οι Βέλγοι έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βιντεοκλίπ του Wim Reygaert για το ολοκαίνουριο κομμάτι "Children Of The Eye", το οποίο και μπορείτε να παρακολουθήσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

«Η ιδέα πίσω από το κλιπ», σχολίασε ο τραγουδιστής και κύριος νους των Amenra, Colin Van Eeckhout, «ήταν να οπτικοποιηθεί η αιώνια μάχη που όλοι μας δίνουμε ενάντια στους αόρατους εχθρούς κατά τη διάρκεια της ζωής μας, εχθρούς σαν την κατάθλιψη, την ασθένεια, την απώλεια».

{youtube}ZjHOLtudKpQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured