Θυμάστε τον Macklemore, που είχε σαρώσει όλα τα βραβεία το 2012 με το "Thrift Shop", σε συνεργασία με τον Ryan Lewis και τον Wanz (νούμερο 1 επιτυχία σε Η.Π.Α., Βρετανία, Αυστραλία, Γαλλία και Καναδά);

Η ώρα για τη μεγάλη επιστροφή ήρθε: ο ράπερ απ’ το Σιάτλ δημοσίευσε αυτές τις μέρες ένα νέο βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Good Old Days", που τον βρίσκει να συνεργάζεται με την Kesha, η οποία επίσης έκανε θραύση την προηγούμενη οκταετία -μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο αμέσως παρακάτω.

{youtube}1yYV9-KoSUM{/youtube}

Το κομμάτι προέρχεται από τo ολοκαίνουριο Gemini, και αναμένεται να κερδίσει μεγάλη δημοσιότητα μες στις επόμενες ημέρες, καθώς ο ράπερ έχει επενδύσει πολύ στη διαφημιστική καμπάνια του νέου του άλμπουμ.

{youtube}1yYV9-KoSUM{/youtube}

Μη ξεχνάμε ότι επιτυχία γνώρισε ήδη το πρώτο single του Gemini, "Marmalade" (το ακούτε αμέσως παρακάτω), μια συνεργασία με τον Lil Yachty η οποία τους έφερε στο #101 των Η.Π.Α. (και στο #97 της Βρετανίας), ξεπερνώντας τα 53.000.000 views στο YouTube.

{youtube}EyBooxCkF3A{/youtube}

Πέρα απ’ την Kesha και τον Lil Yachty υπάρχουν κι άλλες συμμετοχές στο άλμπουμ του 32χρονου Αμερικανού, με πιο εξέχουσα αυτή της Skylar Grey στο "Glorious" (Η.Π.Α #65, Βρετανία #23), το βιντεοκλίπ του οποίου κι ακολουθεί.

{youtube}7OrLroFa0AI{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured