Το 2013 η Αμερικανίδα τραγουδοποιός Mackenzie Scott κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο ως Torres και πέρασε και από την Ελλάδα να μας τον παρουσιάσει, καθηλώνοντας με την κιθάρα της ένα γεμάτο Six d.o.g.s. (δείτε την ανταπόκριση του Χάρη Συμβουλίδη, εδώ).

Έκτοτε δεν την ξανάδαμε, έχει όμως γίνει ...ξανθιά και έχει βγάλει έναν ακόμα δίσκο, με έναν 3ο ονόματι Three Futures να έρχεται σε λίγες μέρες (την Παρασκευή, από την 4AD).

Έτσι, το promo κορυφώνεται με τη δημοσίευση ενός βιντεοκλίπ για το ολοκαίνουριο τραγούδι "Helen In The Woods", το οποίο και μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το κλιπ σκηνοθέτησε η Ashley Connor και αρκετοί το έχουν βρει τρομακτικό, αν κρίνουμε από τα σχόλια στα social media. «Ήθελα να γυρίσω κάτι που να βγάζει την αίσθηση ότι το πρόσωπό σου λιώνει καθώς τριγυρνάς στα δάση», σχολίασε η Connor, προσθέτοντας ότι το αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει το τραγούδι, το οποίο έχει να κάνει με ένα προβληματικό κορίτσι, που μπορεί να έχει περάσει τα όρια της ψυχικής νόσου, μπορεί και όχι.

{youtube}MmGSNrg6bM0{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured