news.team

Αν και το νέο του άλμπουμ DAMN. (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #2, Αυστραλία #2, Γαλλία #3, Καναδάς #1, Γερμανία #6) μετράει μόνο κάποιους μήνες ζωής, έχοντας πυροδοτήσει κάμποση συζήτηση (δείτε τι έγραψε σε μας ο Χάρης Συμβουλίδης, με ένα κλικ εδώ), ο Kendrick Lamar μόνο στις δάφνες του δεν αναπαύεται.

Αυτές τις μέρες δόθηκε λοιπόν στη δημοσιότητα ένα νέο του τραγούδι ονόματι "Power" -το οποίο και μπορείτε να ακούσετε αμέσως παρακάτω.

Το "Power", βέβαια, δεν προέρχεται από κάποια επικείμενη δική του δουλειά, μα τον βρίσκει να είναι καλεσμένος της Rapsody (μαζί με τον Lance SklllWalker), της κατά κόσμον Marlanna Evans δηλαδή, μιας ράπερ από τη Βόρεια Καρολίνα, που έβγαλε μόλις τον 2ο της δίσκο Laila's Wisdom (απ' όπου και το κομμάτι). Οι φίλοι του Lamar ίσως τη θυμάστε από το "Complexion (A Zulu Love)" στο To Pimp A Butterfly του 2015.

{youtube}sVsehWDsoR0{/youtube}

Παράλληλα, δόθηκε στη δημοσιότητα κι ένα remix που ανέλαβε να κάνει ο Skrillex στο "HUMBLE", ένα από τα πλέον γνωστά τραγούδια του DAMN., που παίχτηκε πολύ το φετινό καλοκαίρι -μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το "HUMBLE" προσγειώθηκε θεαματικά στο #1 των Η.Π.Α., ενώ κατέκτησε και το #6 της Βρετανίας. Ο Skrillex το έφερε πιο κοντά στα δικά του νερά, λαμβάνοντας πάντως εύσημα και από ανθρώπους που δεν αρέσκονται ιδιαίτερα στα προσωπικά του δημιουργήματα.

{youtube}gh72dXr4fTM{/youtube}


 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured