news.team

Χάρβεϊ, Ίρμα, Μαρία. Τα ονόματα τους κάνουν να μοιάζουν φιλικοί, είδαμε όμως όλοι εικόνες από το πόσο καταστροφικοί ήταν αυτοί οι τυφώνες που σάρωσαν πρόσφατα ένα μεγάλο μέρος των νησιωτικών κρατών της Καραϊβικής, αλλά και τις νοτιοδυτικές πολιτείες των Η.Π.Α., αφήνοντας πλήθος νεκρών και τραυματιών, μα και τεράστιες καταστροφές. Σε μία ανησυχητική ένδειξη-επίδειξη για τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής, αφού στο παρελθόν πολλά από αυτά τα φαινόμενα έμεναν στο επίπεδο των τροπικών καταιγίδων.

Αρκετοί ήταν οι Αμερικανοί καλλιτέχνες που έσπευσαν να προσφέρουν οικονομική ενίσχυση στα θύματα των παραπάνω τυφώνων, όμως το Αφεντικό έχει πάντα τον δικό του τρόπο.

Έτσι, ο Bruce Springsteen άνοιξε το αρχείο του και κυκλοφόρησε τη ζωντανή ηχογράφηση της συναυλίας που έδωσε τον Δεκέμβριο του 1978 στο Houston Summit, μαζί με την E Street Band. Πλάνα από την εν λόγω εμφάνιση είχαν εμφανιστεί το 2010 στο υλικό του box set The Promise: Darkness Οn Τhe Edge of Town, είναι όμως η πρώτη φορά που βγαίνει στη δημοσιότητα η ηχογράφηση του live.

Για την ώρα το άλμπουμ κυκλοφορεί μόνο ψηφιακά (δείτε εδώ), θα υπάρξει όμως και CD, που θα βγει στις 9 Οκτώβρη. Όλα τα έσοδα θα πάνε στον οργανισμό MusiCares, που ασχολείται με τους πληγέντες από τους πρόσφατους τυφώνες.

{youtube}92rDPR1GMRo{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured