φωτογραφία: Σμαρώ Μπότσα

Από τα πλέον αναμενόμενα άλμπουμ της χρονιάς το Hiss Spun, που κυκλοφορεί σήμερα Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου από τη Sargent House, τουλάχιστον για όσους μουσικόφιλους στάθηκαν εντυπωσιασμένοι στον προηγούμενο δίσκο της Chelsea Wolfe, The Abyss (2015).

Από τα μέχρι τώρα τραγούδια του δίσκου που είδαν το φως της δημοσιότητας τη μεγαλύτερη αίσθηση φαίνεται πως έκανε το "16 Psyche", τον τελευταίο όμως καιρό η 33χρονη Καλιφορνέζα δημιουργός κοινοποίησε 2 ακόμα δείγματα γραφής: διαδοχικά λοιπόν στους συνδέσμους παρακάτω, μπορείτε να ακούστε το "Offering" και το "The Culling".

{youtube}BgtqQ7P3PyA{/youtube}

Το "Offering" δίνει έμφαση στην ατμόσφαιρα και στα πιο ηλεκτρονικά στοιχεία της τραγουδοποιίας της Wolfe. Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια, πρόκειται για τραγούδι που κλείνει εντός του σημαντικό μέρος της γενικότερης φιλοσοφίας του Hiss Spun, κάτι που περικλείεται ειδικά στον στίχο «A thousand lives lived in circles/Α planet burning at the seams».

To άλμπουμ είναι σε παραγωγή Kurt Ballou (κιθαρίστα των Converge), με τα κιθαριστικά μέρη να έχουν παιχτεί από τον Troy Van Leeuwen των Queens Οf Τhe Stone Age. Συμμετέχει επίσης ο πάλαι ποτέ τραγουδιστής των Isis, Aaron Turner.

{youtube}mITFiX5Qqlk{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured