«Όσες αγάπες κι αν θα περάσουν
Τα ίδια λάθη κάνω ξανά
Μάτια θλιμμενα θα με δικάσουν
Πριν μέσα μου πω τελευταία είναι φορά»

Ένα από τα ελληνικά τραγούδια που παίζεται κατά κόρον αυτό το καλοκαίρι είναι και το καινούριο των Imam Baildi "Δε Μου Φταίει Κανείς", το βιντεοκλίπ για το οποίο μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Δε Μου Φταίει Κανείς" κινείται στους γνώριμους, κεφάτους ρυθμούς των Imam Baildi και έχει ως πρόσοψη τα φωνητικά της Ρένας Μόρφη. Το τραγούδι είναι γραμμένο από το συγκρότημα σε στίχους του Δημήτρη Μπαλογιάννη, με την παραγωγή και την ενορχήστρωση να αποτελεί ομαδική προσπάθεια και τη μίξη να την υπογράφει ο συν-ιδρυτής και μπασίστας του σχήματος, Ορέστης Φαληρέας.

Τελευταία δισκογραφική παρουσία των Imam Baildi ήταν το περσινό, ζωντανά ηχογραφημένο άλμπουμ Live, πράγμα που σημαίνει ότι το "Δε Μου Φταίει Κανείς" είναι το πρώτο νέο δείγμα γραφής που ακούμε από το III του 2014. Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για καινούριο άλμπουμ, η μπάντα άλλωστε είναι απασχολημένη με την καλοκαιρινή της περιοδεία, η οποία έχει μερικούς ακόμα σταθμούς ως το τέλος της (16 Σεπτεμβρίου), με κυριότερο την Πάτρα (Σάββατο 19 Αυγούστου).

Κατόπιν, τον Οκτώβριο, οι Imam Baildi φεύγουν για ευρωπαϊκή περιοδεία, με πρώτη στάση στο Muret της Γαλλίας (6 Οκτωβρίου), όπου και θα παίξουν στο Festival De La Boheme.

{youtube}LRBdVCncfKc{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured