Οι Wolf Eyes δεν το έχουν και σε τίποτα να βγάζουν δίσκο: και να μην έχετε ασχοληθεί ιδιαίτερα μαζί τους, αρκεί να ρίξετε μια ματιά στην εργογραφία τους.

Ωστόσο, λίγο επειδή δεν πάνε παρά κάτι μήνες από όταν έβγαλαν το Undertow, λίγο επειδή δεν είχε υπάρξει καμία ανακοίνωση εκ μέρους τους, αποτέλεσε έκπληξη η ξαφνική έκδοση του άλμπουμ No Hate. Ωστόσο η μπάντα από το Ann Arbor του Μίσιγκαν είχε πολύ καλό λόγο που το έβγαλε.

Το άλμπουμ είναι αφιερωμένο στη Heather Heyer, τη 32χρονη γυναίκα που ανακοινώθηκε ως πρώτο θύμα στις πρόσφατες ταραχές στο Charlottesville της Βιρτζίνια, οι οποίες έχουν αναστατώσει τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τις ταραχές υποκίνησαν άτομα οργανωμένα στην άκρα Δεξιά, υπέρμαχοι της (υποτιθέμενες) ανωτερότητας της λευκής φυλής, με αφορμή την ανακοίνωση απομάκρυνσης ενός ανδριάντα του στρατηγού Λι, που για πολλούς κατοίκους του αμερικανικού Νότου θεωρείται ήρωας.

Όπως ανακοίνωσαν οι Wolf Eyes, το No Hate είναι μια αποκλειστικά ιντερνετική κυκλοφορία, την οποία μπορεί να αγοράσει κανείς μέσω της σελίδας τους στο Bandcamp (όπου και μπορείτε βέβαια να ακούσετε και τον δίσκο, εδώ). Στόχος είναι όλα τα έσοδα να καταλήξουν στην καμπάνια Go Fund Me, που συγκεντρώνει χρήματα για τους κοντινούς ανθρώπους της Heyer.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured