Ο Krist Novoselic έγινε παγκοσμίως γνωστός ως μπασίστας των Nirvana, ήταν όμως κι αυτός που απόλαυσε τη μικρότερη δημοσιότητα μετά τον θάνατο του Kurt Cobain (1994), με δεδομένο το ότι ο ντράμερ της μπάντας, Dave Grohl, έγινε ροκ σούπερ σταρ με τους Foo Fighters. Σήμερα, πάντως, είναι αγνώριστος, όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι και ο ίδιος ο Novoselic δεν έκανε πολλά πράγματα μουσικά. Μετά το τέλος των Nirvana σχημάτισε μεν τους Sweet 75, οι οποίοι όμως διαλύθηκαν σύντομα μετά το ομώνυμο ντεμπούτο τους (1997). Στη συνέχεια τον βρήκαμε να είναι μέλος των No WTO Combo (1999) δίπλα στον Jello Biafra και τον Kim Thayil των Soundgarden, μπάντα που στήθηκε για ένα μόλις live, το οποίο δεν έγινε ποτέ. Ακολούθησε ακόμα ένα σχήμα -οι Eyes Adrift, με τον πρώην τραγουδιστή των Meat Puppets, Curt Kirkwood- αλλά κι αυτοί διαλύθηκαν μετά τον πρώτο τους δίσκο (2003). Πληροφορίες θέλουν κατόπιν τον Grohl να του ζητάει να γίνει πλήρες μέλος στους Foo Fighters, με τον Novoselic να αρνείται, θεωρώντας ότι ο κόσμος θα τους έβλεπε τότε ως δεύτερους Nirvana.

Τώρα, ωστόσο, ο πάλαι ποτέ μπασίστας των Nirvana επιστρέφει στο προσκήνιο με ένα ακόμα δικό του γκρουπ, τους Giants In The Trees. Και στον σύνδεσμο παρακάτω μπορείτε να δείτε το βιντεοκλίπ για το πρώτο τους τραγούδι που βγαίνει στη δημοσιότητα, ονόματι "Sasquatch".

Όπως ανακοίνωσε, το σχήμα υφίσταται εδώ και έναν χρόνο, με συνοδοιπόρους τη Jillian Raye (η τραγουδίστρια), τον Ray Prestegard και τον Erik Friend. Τώρα φαίνεται να βρίσκονται στην τελική ευθεία για τη δημοσιοποίηση του πρώτου τους άλμπουμ, για το οποίο ωστόσο δεν έχει δοθεί καμία πιο συγκεκριμένη πληροφορία.

{youtube}mDcnDFDEyaQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured