Αν και ντοκιμαντέρ, το The End Of The End είναι ίσως η πιο αναμενόμενη μουσική ταινία του 2017, αφού καταγράφει το τελευταίο αντίο ενός από εκείνα τα συγκροτήματα που ενώνουν όλες τις μουσικόφιλες «φυλές».

Ο λόγος βέβαια για τους Black Sabbath, στην τελευταία συναυλία των οποίων και εστιάζει το φιλμ του Dick Carruthers, καταγράφοντάς τους εν δράσει στη Genting Arena του Μπέρμιγχαμ -στην ιδιαίτερη δηλαδή πατρίδα τους.

Στον σύνδεσμο παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια σύντομη «πρόγευση», παρακολουθώντας το πρώτο επίσημο trailer. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ντοκιμαντέρ θα ασχολείται πολύ με το ίδιο το live, θα έχει όμως και πολλά στιγμιότυπα από τα παρασκήνια της κολοσσιαίας τελευταίας περιοδείας των Black Sabbath, όπως και άγνωστες μέχρι στιγμής ιστορίες από την καριέρα τους, τις οποίες και θα διηγούνται οι ίδιοι.

Όσον αφορά δε τους ψιθύρους που θέλουν την όλη υπόθεση ως τρικ, ο Ozzy Osbourne ξεκαθαρίζει τα πράγματα: «Τελειώνουμε οριστικά στο Μπέρμιγχαμ. Δεν θα ξαναμαζευτούμε μετά από 5 χρόνια, ισχυριζόμενοι ότι ήταν απαίτηση του κόσμου».

Το The End Of The End αναμένεται να προβληθεί στις 28 Σεπτεμβρίου, σε 1.500 κινηματογραφικές αίθουσες σε όλον τον κόσμο. Στο πλάνο περιλαμβάνεται και η Αθήνα (Village Cinemas).

{youtube}WQNzODHOurw{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured