Τα χρόνια μπορεί να περνάνε, αλλά η κυριαρχία της Jennifer Lopez στην αμερικάνικη αγορά δεν δείχνει να θολώνει.

Στα 48 της, πλέον, η Πορτορικάνα σούπερ σταρ μετράει παγκόσμιες πωλήσεις δίσκων άνω των 80.000.000 αντιτύπων, έχει βγάλει δισεκατομμύρια δολάρια από την ενασχόλησή της με το σινεμά και είναι με το σπαθί της η πιο επιδραστική Λατινοαμερικάνα καλλιτέχνης στις Η.Π.Α., όπως βέβαια και η πιο ακριβοπληρωμένη.

Έτσι, μπορεί χωρίς άγχος να σχεδιάζει μια δισκογραφική επιστροφή στα ισπανικά, επικεντρωμένη στην κοινότητά της, δίχως έγνοια για τα εθνικά charts των Η.Π.Α.

3 χρόνια λοιπόν μετά το αγγλόφωνο Α.Κ.Α. (Η.Π.Α. #8, Βρετανία #41, Αυστραλία #24, Γαλλία #70, Καναδάς #12, Γερμανία #24, Ιαπωνία #38, Ελλάδα #4), έρχεται ένα -άτιτλο, ακόμα- ισπανόφωνο άλμπουμ. Και η πρώτη «γεύση» είναι ένα χορευτικό τραγούδι ονόματι "Ni Tú Ni Yo" σε συνεργασία με το κουβανέζικο reggaeton συγκρότημα Gente De Zona. Το κομμάτι έχει και βιντεοκλίπ και, όπως μπορείτε να δείτε και στον σύνδεσμο παρακάτω, εμφανίζεται σε αυτό και ο πρώην σύζυγός της Marc Anthony.

77dd-2.jpg

Χώρια από τα καλλιτεχνικά, όμως, η J.Lo ξέρει και πώς να «ταράζει» τα νερά της δημοσιότητας. Γιόρτασε έτσι τα 48 της χρόνια με ένα λαμπερό, χλιδάτο πάρτυ στο Μαϊάμι, έχοντας στο πλάι της το νέο της αμόρε -τον πρώην αθλητή Alex Rodriguez- εμφανιζόμενη με ένα επώνυμο μαύρο φόρεμα (Bao Tranchi), σκόπιμα σέξι, το οποίο έχει πλέον γίνει viral (το βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία).

Αν μιλάμε για σύγχρονες ποπ ντίβες, λίγες έχουν τη λάμψη της J.Lo -κι ας φτάνει πια στο κατώφλι των 50.

{youtube}V5_tnpdnNz4{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured