news.team

φωτογραφία: Tim Hines

Ένα ακόμα καινούριο τραγούδι δίνουν στη δημοσιότητα οι Grizzly Bear, με τίτλο "Four Cypresses" -μπορείτε να το ακούσετε στον παρακάτω σύνδεσμο, παρακολουθώντας και το συνοδευτικό βιντεοκλίπ.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε σε συνέντευξή του στο Pitchfork o Daniel Rossen -ο οποίος και έγραψε το τραγούδι- αντικατοπτρίζει «την οπτική ενός άστεγου, ο οποίος κοιμάται πια στο δρομάκι που οδηγεί στο σπίτι όπου έμενε κάποτε», ταυτόχρονα όμως αποτελεί και ένα γενικότερο σχόλιο για την όλη κατάσταση με τους πρόσφυγες και το πώς είναι να ζεις σε μια χώρα διαλυμένη από πόλεμο. Η διασύνδεση πάντως όλων αυτών μαζί εμάς τουλάχιστον μας διαφεύγει, αλλά τέλος πάντων.

Η indie μπάντα από το Μπρούκλιν επιστρέφει φέτος δισκογραφικά, 5 ολόκληρα χρόνια μετά το Shields (θυμηθείτε όσα είχε γράψει τότε η Όλγα Σκούρτη, με ένα κλικ εδώ), που τους εξασφάλισε τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής επιτυχία τους σε διεθνές επίπεδο (Η.Π.Α. #7, Βρετανία #17, Αυστραλία #17, Καναδάς #16, Γερμανία #40).

Το "Four Cypresses" προέρχεται από το επικείμενο άλμπουμ Painted Ruins, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Αυγούστου από την RCA.

{youtube}C9RQUsdkaLM{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured