news.team

Παρεξηγήθηκαν συχνά στα 1990s οι TLC, καθώς ορισμένοι τις θεώρησαν ως απλά ένα «μαύρο» girl group στα πρότυπα των boy bands -τα οποία έκαναν θραύση τότε. Συχνά ωστόσο υπήρχε γούστο και ουσία στις επιτυχίες τους, που μόνο λίγες δεν ήταν, αφού μετρούν πωλήσεις 65.000.000 αντιτύπων σε παγκόσμια κλίμακα.

Υπάρχει λοιπόν ενδιαφέρον και πέραν της νοσταλγίας στην πρόσφατη αναζωπύρωσή τους, έστω κι αν δεν είναι πια κοντά τους η Lisa "Left Eye" Lopes (σκοτώθηκε σε τροχαίο στις Ονδούρες το 2002, μόλις στα 30 της).

Με το νέο τους άλμπουμ TLC να αναμένεται στις 30 Ιουνίου -όντας το πρώτο τους εδώ και 15 χρόνια- το δίδυμο (πλέον) έχει ξεκινήσει το σχετικό promo, στα πλαίσια του οποίου δίνεται τώρα στη δημοσιότητα ένα βιντεοκλίπ για το ολοκαίνουριο κομμάτι "Way Back", όπου συμμετέχει και ο Snoop Dogg. Μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Όπως ανακοίνωσαν δε η Tionne "T-Boz" Watkins με τη Rozonda "Chilli" Thomas, το TLC θα είναι και το τελευταίο τους άλμπουμ, αφού με αυτό το γκρουπ θα κλείσει οριστικά τον δημιουργικό του κύκλο.

{youtube}ibR0rYNMJpI{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured