Στα 68 του σήμερα, ο Todd Rundgren απολαμβάνει μεγάλου σεβασμού στην Αμερική, έχοντας πολλάκις διακριθεί τόσο ως πρωτοπόρος παραγωγός, όσο όμως και ως δημιουργός, χάρη στις κυκλοφορίες που έβγαλε είτε σόλο, είτε με τους Utopia.

Τελευταία φορά τον συναντήσαμε δισκογραφικά το 2015, όταν έβγαλε όχι μόνο ένα, μα δύο στούντιο άλμπουμ, το Global (στην Esoteric Antenna) και το Runddans (στη Smalltown Supersound). Φέτος όμως, πριν κανάν μήνα, επέστρεψε με νέα δουλειά -το White Knight, στην Cleopatra. 

Στα πλαίσια λοιπόν του promo για τον δίσκο, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Tin Foil Hat", στο οποίο ερμηνευτής είναι ο σπουδαίος Donald Fagen, της Steely Dan δόξας (ο οποίος έχει βάλει το χεράκι του και στη σύνθεση). 

Όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, το κλιπ κάνει μια ευθεία επίθεση στις πολιτικές του νέου Προέδρου των Η.Π.Α. Donald Trump, αλλά και στους δημοσιογραφικούς εκπροσώπους της νέας Άκρας Δεξιάς -και συγκεκριμένα στον Bill O'Reilly, του διαβόητου τηλεοπτικού δικτύου Fox News.

Μιλώντας για το τραγούδι, ο Rundgren δήλωσε ότι απηχεί την απελπισία που μοιράστηκε με τον Fagen ύστερα από την εκλογή του Trump στην Προεδρία. Προειδοποίησε επίσης τους οπαδούς του, να μην πατήσουν το πόδι τους σε συναυλίες του: «δεν αντιλαμβάνομαι τις γαμημένες αξίες σας και δεν τραγουδάω γι' αυτές. Επομένως σε μια συναυλία μου, το πιο πιθανό είναι να αισθανθείτε προσβεβλημένοι».

{youtube}los9WulxBjM{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured