Για μία ακόμα φορά, οι φήμες για ανασχηματισμό των Led Zeppelin οργιάζουν, βάζοντας στη διαδικασία των σχετικών συζητήσεων εκατομμύρια μουσικόφιλους ανά τον κόσμο -τόσο τους fans, όσους και αυτούς που διψούν για μια (ετεροχρονισμένη, έστω) «συνάντηση» με έναν από τους ισχυρότερους μύθους του rock 'n' roll.

Το ίδιο βέβαια έχει συμβεί κάμποσες φορές στο παρελθόν χωρίς εν τέλει να γίνει κάτι, κυρίως λόγω της άρνησης του Robert Plant να συμμετάσχει σε ένα τέτοιο εγχείρημα. Το ενδιαφέρον όμως τώρα είναι ότι οι φήμες πυροδοτούνται από ένα δικό του αινιγματικό σχόλιο.

Χθες, δηλαδή, στο επίσημο site του Plant εμφανίστηκε ένα λακωνικό «Anytime now...» και πολλοί έσπευσαν να συμπεράνουν πως αναφέρεται σε κάτι σχετικό με τους Led Zeppelin. Από την άλλη, ο ενθουσιασμός δεν δείχνει και τόσο δικαιολογημένος: είναι γνωστό ότι ο Plant ηχογραφεί νέο άλμπουμ με τους Sensational Space Shifters, οπότε μπορεί να εννοεί εξελίξεις σε αυτό το μέτωπο.

Πάντως το 2018 θα έχουμε τα 50 χρόνια Led Zeppelin, επέτειος που τα μέλη της μπάντας αποκλείεται να αφήσουν έτσι. Και είναι γνωστό και από το παρελθόν ότι ο Plant ποτέ δεν αρνήθηκε στον Jimmy Page ορισμένες live εμφανίσεις, για ειδικούς σκοπούς. Θα δούμε λοιπόν να επαναλαμβάνεται κάτι τέτοιο, όπως π.χ. έγινε τελευταία φορά τον Δεκέμβριο του 2007, όταν οι Led Zeppelin έπαιξαν στο Ο2 του Λονδίνου, στα πλαίσια της συναυλίας που διοργανώθηκε στη μνήμη του Ahmet Ertegun;

Υπάρχει άλλωστε κι εκείνο το δημοσίευμα του Feel Numb, το οποίο θέλει τον Plant να έχει ήδη πει το ΟΚ στο μεγάλο Desert Trip Festival της Καλιφόρνια, για μια εμφάνιση της θρυλικής μπάντας τον Οκτώβρη του 2018...

{youtube}ZDwotNLyz10{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured