news.team

Αν και ο κόσμος της τζαζ σπάνια εφάπτεται με ό,τι ονομάζουμε «ποπ κουλτούρα», οι συνεργασίες του Kamashi Washington και το hype του εναλλακτικού τύπου γύρω από το 4o άλμπουμ του The Epic (2015), τον έχουν κάνει τον πιο αναγνωρίσιμο ίσως εκπρόσωπο της σύγχρονης τζαζ σε όσους δεν ακούν τζαζ.

Φέτος, μάλιστα, θα έχουμε και την ευκαιρία να δούμε τον 36χρονο σαξοφωνίστα από το Λος Άντζελες εν δράσει και στην Αθήνα, αφού ανακοινώθηκε από τη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση για τις 4 Ιουλίου (θα παίξει στην Τεχνόπολη).

Ο Washington, εντωμεταξύ, ετοιμάζει νέα δουλειά και ως προπομπό της μοιράστηκε αυτή τη μέρα το νέο κομμάτι "Truth", αλλά κι ένα θαυμάσιο συνοδευτικό βιντεοκλίπ γι' αυτό -φτιαγμένο από τον A.G. Rojas- το οποίο και μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω. Διαρκεί περίπου ένα τέταρτο, αλλά αν έχετε χρόνο να του αφιερώσετε, θα διαπιστώσετε ότι αξίζει τον κόπο σας.

Το "Truth" θα περιέχεται στο ΕΡ Harmony of Difference, το οποίο θα βγει στη Young Turks κάποια στιγμή στο φετινό καλοκαίρι (δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ημερομηνία).

{youtube}rtW1S5EbHgU{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured