Μετά από ένα αθόρυβο ξεκίνημα στα 2007 (με το ΕΡ Barrel Of Batteries), οι War On Drugs πέτυχαν να γίνουν ένα από τα πιο συζητημένα ονόματα στο σύγχρονο indie στερέωμα, χάρη στο 3ο τους άλμπουμ Lost In The Dream το 2014 (Η.Π.Α. #26, Βρετανία #2, Αυστραλία #28).

Αν και δεν συμμερίστηκαν όλοι το hype γύρω από τη μπάντα από τη Φιλαδέλφεια (διαβάστε για παράδειγμα τι έγραψε σε μας ο Ανδρέας Κύρκος, εδώ), είναι αρκετοί όσοι περιμένουν πώς και πώς την επιστροφή του Adam Granduciel και των συνοδοιπόρων του. Οι οποίοι και επεφύλαξαν θερμή υποδοχή -κρίνοντας από τα όσα είδαμε το Σαββατοκύριακο σε Facebook και Twitter- στο ολοκαίνουριο τραγούδι "Thinking Of A Place", που μπορείτε να ακούσετε πατώντας εδώ

Αυτή τη στιγμή, πάντως, δεν έχουμε πληροφορίες για το αν το "Thinking Of A Place" είναι μια πρώτη «γεύση» από τον διάδοχο του Lost In The Dream, που σύμφωνα με φήμες βρίσκεται στη διαδικασία της ηχογράφησης. Ενδέχεται να μείνει δηλαδή και ως μια μεμονωμένη κυκλοφορία για τη Record Store Day 2017, για την οποία και εμφανίστηκε σε 12ιντσο single.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured