Αναστασία Τουρούτογλου

Ιστορία έγραψε αυτήν την εβδομάδα στην Αμερική ο Nayvadius DeMun Wilburn από την Ατλάντα της Τζόρτζια, τον οποίον γνωρίζουμε βέβαια ως Future από την επιτυχία του τα τελευταία χρόνια, η οποία χτίστηκε με το άλμπουμ Honest του 2014 (Η.Π.Α. #2, Βρετανία #78) και κορυφώθηκε με το περσινό EVOL (Η.Π.Α. #2, Βρετανία #34).

Την προηγούμενη λοιπόν εβδομάδα, ο Future κέρδισε ένα ακόμα νούμερο 1 στην πατρίδα του με το FUTURE (#15 στη Βρετανία). Και τώρα, ένας ακόμα καινούριος του δίσκος, το HNDRXX, πιάνει κι αυτός την κορυφή των εθνικών charts των Η.Π.Α. (#21 στη Βρετανία).

Αυτό σπάει τα μέχρι τώρα ρεκόρ, κάνοντας τον 33χρονο ράπερ τον πρώτο καλλιτέχνη στην ιστορία της αμερικάνικης μουσικής που καταφέρνει να έχει το νούμερο 1 για 2 συνεχόμενες εβδομάδες, αλλά με διαφορετικό άλμπουμ κάθε φορά.

Για να πάρετε όμως και μια εικόνα του πώς μεταφράζονται όλα τα παραπάνω σε πωλήσεις, το HNDRXX κέρδισε το νούμερο 1 με 121.000 αντίτυπα, 48.000 από τα οποία ήταν πωλήσεις σε φυσικό format και 63.000 από streaming/downloading υπηρεσίες.

{youtube}OnhXkCPMeMc{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured