Αναστασία Τουρούτογλου

«Μεταξύ 2007 και 2011, ήταν μια περίοδος καλλιτεχνικού ενθουσιασμού για μένα», δήλωσε ο Brett Anderson, «στην οποία είχα πάψει πια να αγαπώ τη συμμετοχή σε μπάντες και ήθελα να εξερευνήσω πράγματα, να τεστάρω τον εαυτό μου και να ωριμάσω πέρα από τις προδιαγραφές στις οποίες είχα υπάρξει ως τότε».

Πράγματι, μεταξύ 2007 και 2011 ο άνθρωπος που μάθαμε και αγαπήσαμε ως frontman των Suede κυκλοφόρησε 4 σόλο (στούντιο) άλμπουμ, μάλλον αποτυχημένα από εμπορικής άποψης, που έγιναν όμως δεκτά με επαίνους από την κριτική: το Brett Anderson του 2007 (Βρετανία #54), το Wilderness του 2008 (Βρετανία #161), το Slow Attack του 2009 (Βρετανία #174) και το Black Rainbows του 2011 (Βρετανία #103).

Τώρα, λοιπόν, οι δουλειές αυτές μαζεύονται σε ένα box set με 5 CD και DVD (με live εμφανίσεις της περιόδου), το Collected Solo Works, που αναμένεται να βγει στα δισκοπωλεία στις 17 Μαρτίου.

Στα περιεχόμενα, βέβαια, θα υπάρχει και μπόλικο ακυκλοφόρητο υλικό από τα sessions που έδωσαν τα παραπάνω άλμπουμ.

Ένα από αυτά τα κομμάτια, μάλιστα, το "Forest Lullaby", δίνεται τώρα στη δημοσιότητα, ως promo για τη συλλογή. Ακούστε το αμέσως παρακάτω.

{youtube}K9-_lxnzUy4{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured