Αναστασία Τουρούτογλου

Έχοντας πάρει τα πάνω τους από την περσινή υποδοχή που βρήκε ο δίσκος Strange Little Birds (δείτε και όσα έγραψε σε μας ο Ανδρέας Κύρκος, με ένα κλικ εδώ), οι Garbage όχι μόνο βγαίνουν σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι παρέα με τους Blondie -φανταστείτε Shirley Manson και Debbie Harry μαζί στη σκηνή- αλλά ανακοινώνουν και διπλή επιστροφή.

Βασικά, βγάζουν βιβλίο: το This Is the Noise That Keeps Me Awake βγαίνει 4 Ιουλίου στην Akashik Books και περιλαμβάνει πρωτότυπα κείμενα της Manson, του Butch Vig και των Duke Erikson & Steve Marker γύρω από τη μέχρι τώρα ιστορία της μπάντας.

Πρόκειται δηλαδή για μια αυτοβιογραφία, την οποία οι Garbage πραγματώνουν με τη βοήθεια του Jason Cohen, γνωστού (στις Η.Π.Α.) μουσικογραφιά του Rolling Stone. Και, όπως αναμένουν με ανυπομονησία οι fans, θα υπάρχει και πληθώρα αδημοσίευτων μέχρι σήμερα φωτογραφιών, από όλες τις περιόδους του γκρουπ.

Μια ειδική, περιορισμένων αντιτύπων έκδοση του βιβλίου, όμως, θα περιέχει κι ένα εξτρά καλούδι: ένα ΕΡ σε format 12ιντσου βινυλίου, με ακυκλοφόρητες ζωντανές ηχογραφήσεις 6 γνωστών τραγουδιών τους.

{youtube}GpBFOJ3R0M4{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured