Αναστασία Τουρούτογλου

Δεν σκοπεύει να αφήσει ήσυχο τον Ντόναλντ Τραμπ ο Roger Waters. Και δεν φτάνει ότι το διαμηνύει σε κάθε τόνο, αλλά σκέφτεται να παίξει το The Wall των Pink Floyd στα σύνορα Η.Π.Α. - Μεξικού, εκεί ακριβώς που ο πιο αμφιλεγόμενος από τους αμφιλεγόμενους Αμερικανούς Προέδρους θέλει να χτίσει το Τείχος του κατά της παράνομης μετανάστευσης.

Έτσι τουλάχιστον δήλωσε ο ίδιος ο δημιουργός στο AFP, επισημαίνοντας -για ακόμα μία φορά- την πάγια πεποίθησή του ότι οι μουσικοί πρέπει να ανοίγουν το στόμα τους και να μιλάνε. Και τι πιο μεγαλεπήβολα συμβολικό από μια τέτοια συναυλία, η οποία αναμένεται να συνασπίσει την παγκόσμια συμπάθεια (αλλά και προσοχή) του διογκούμενου αντι-Τραμπ κινήματος.

Μη νομίζετε βέβαια ότι ο Waters τρέφει κάποια συμπάθεια στην άλλη πολιτική άκρη αυτής της ιστορίας: αντιπαθεί σφοδρά και τον Πρόεδρο του Μεξικού Πένια Νέτο, έχοντας στηλιτεύσει τις πρωτοφανείς εξαφανίσεις ανθρώπων επί των ημερών της ανεπαρκέστατης εναντίον της διαφθοράς διοίκησής του. Σε πρόσφατη μάλιστα εμφάνισή του στην Πόλη του Μεξικού τον καλούσε μέσω των video wall να παραιτηθεί.

{youtube}QWLBtMz5OuY{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured