Αναστασία Τουρούτογλου

Πίσω στο 2009, η μπάντα από τη Βαλτιμόρη έγινε, για λίγο, αγαπημένο παιδί του indie hype της εποχής, που αγκάλιασε με θέρμη το 8ο της άλμπουμ Merriweather Post Pavilion, χαρίζοντάς τους τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα εμπορική τους επιτυχία (Η.Π.Α. #13, Βρετανία #26). Και η δική μας ετυμηγορία, άλλωστε, υπήρξε ενθουσιώδης, αφού βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με τα καλύτερα εκείνης της χρονιάς, όπως μπορείτε να δείτε με ένα κλικ εδώ.

Η συνέχεια, ωστόσο, μάλλον απογοήτευσε. Ειδικά η τελευταία τους μέχρι σήμερα δουλειά Painting With του 2016 (Η.Π.Α. #46, Βρετανία #42), για την οποία μπορείτε να διαβάσετε και μια κριτική-καταπέλτη από τον Άγγελο Κλειτσίκα (εδώ).

Παρά ταύτα, οι Animal Collective επιμένουν στο concept της ...μπογιάς. Και αυτήν την Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου, βγάζουν ένα ολοκαίνουριο ΕΡ, ονόματι The Painters. Και ως promo της κυκλοφορίας δίνουν στη δημοσιότητα το νέο κομμάτι "Kinda Bonkers", το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

To EP περιλαμβάνει ακυκλοφόρητο υλικό από τα sessions του Painting With, ενώ προσθέτει και τη στούντιο εκδοχή του "Jimmy Mack", μιας διασκευής σε Martha & Vandellas γνωστή στους fans από τις live εμφανίσεις τους.

{youtube}ikl16iLeHIY{/youtube} 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured