Αναστασία Τουρούτογλου

Όχι οι Pond, το αμερικάνικο grunge/alternative rock γκρουπ από το Όρεγκον που έβγαλε 3 άλμπουμ από το 1993 μέχρι και τη διάλυσή του το 1998. Αλλά οι Pond από το Περθ της δυτικής Αυστραλίας, οι οποίοι σχηματίστηκαν το 2008 και ασκούνται στη νεοψυχεδέλεια των καιρών μας, και αποτελούν παρακλάδι των Tame Impala, με κύριο συνδετικό κρίκο τον πολυοργανίστα Jay Watson, που στους τελευταίους παίζει ντραμς, μα εδώ είναι ο βασικός κιθαρίστας.

Η τελευταία δισκογραφική εμφάνιση των Pond είχε γίνει το 2015, με το άλμπουμ Man, It Feels Like Space Again - Caroline (Αυστραλία #15, Βρετανία #92). Τώρα, οι Αυστραλοί ανακοίνωσαν ότι επιστρέφουν με καινούριο υλικό και έδωσαν στη δημοσιότητα το βιντεοκλίπ για το "Sweep Me Off My Feet", το οποίο και μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

Το νέο τους άλμπουμ θα λέγεται The Weather και θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαΐου από τη Marathon Artists. Παραγωγή σε αυτό έχει κάνει ο γνωστός μας από τους Tame Impala, Kevin Parker, ο οποίος είχε υπάρξει φουλ μέλος των Pond κατά τη διετία 2009-2011, όντας ντράμερ τους.

{youtube}iHXPvBsXCAc{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured