Αναστασία Τουρούτογλου

Δεν είχε ενημερωθεί καμία και κανείς από τους υπεύθυνους που έστησαν την πορεία των γυναικών της Ουάσινγκτον κατά του Donald Trump, με αποτέλεσμα όλοι να εκπλαγούν όταν είδαν τη Madonna ανάμεσα στο πλήθος.

Η Βασίλισσα της Ποπ εμφανίστηκε φορώντας έναν μαύρο σκούφο με αυτιά γάτας και πήρε μάλιστα και τον λόγο, ρωτώντας τους συγκεντρωμένους αν είναι έτοιμοι να συνταράξουν τον κόσμο και μιλώντας για μια νέα εποχή τυραννίας, στην οποία δεν θα κινδυνεύσουν μόνο οι γυναίκες, μα όλοι οι περιθωριοποιημένοι άνθρωποι.

Έκανε μάλιστα και «βομβιστικές» δηλώσεις, λέγοντας ότι «Είμαι θυμωμένη. Ναι, είμαι εξοργισμένη. Ναι, έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές να ανατινάξω τον Λευκό Οίκο, αλλά ξέρω ότι αυτό δεν θα αλλάξει τίποτα». Κάποιοι μάλιστα στις Η.Π.Α. ισχυρίζονται ότι ξεκίνησε έρευνα των μυστικών υπηρεσιών με βάση αυτές τις δηλώσεις, ενώ άλλοι αναρωτιούνται μήπως ασκηθεί δίωξη εναντίον της. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για υπερβολές.

Φυσικά, δεν παρέλειψε και να τραγουδήσει, λέγοντας δύο από τις παλιές της επιτυχίες, το "Express Yourself" του 1989 (Η.Π.Α. #2, Βρετανία #5, Γαλλία #7, Αυστραλία #4, Καναδάς #1) και το "Human Nature" του 1994 (Η.Π.Α. #46, Βρετανία #8, Αυστραλία #17, Καναδάς #64), το οποίο αφιέρωσε μάλιστα ειρωνικά στον Trump.

Άλλες διασημότητες που δήλωσαν παρούσες στην πορεία των γυναικών ήταν η αειθαλής Cher, η Alicia Keys και η Scarlett Johansson.

{youtube}XTSrV_0vG-4{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured