Αναστασία Τουρούτογλου

Δεν ήταν αναμενόμενη αυτή η συνεργασία, ίσως μάλιστα πολλοί από τους νεότερους fans των Arcade Fire να μην ξέρουν καν ποια είναι η Mavis Staples -πάλαι ποτέ δόξα της αμερικάνικης gospel και soul δισκογραφίας, τόσο ως σόλο ερμηνεύτρια, όσο και ως μέλος της ιστορικής οικογενειακής μπάντας Staple Singers. Όμως το αποτέλεσμα έχει ήδη ενθουσιάσει, όπως φάνηκε από τις διεθνείς αντιδράσεις λατρείας στα social media από τους fans των Καναδών.

Ο λόγος εδώ για το νέο τραγούδι "I Give You Power" που έδωσαν στη δημοσιότητα αυτές τις μέρες, το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω. Παραμένει ερωτηματικό αυτή τη στιγμή εάν πρόκειται να συμπεριληφθεί στο επικείμενο νέο άλμπουμ, που αναμένεται μέσα στο 2017, ή αν θα μείνει ως ένα αυτόνομο (digital) single.

Το "I Give You Power" εντάσσεται στις συντονισμένες μουσικές διαμαρτυρίες για τον Donald Trump και, όπως ανακοινώθηκε, όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα διατεθούν για τους σκοπούς της Αμερικάνικης Ένωσης Ατομικών Ελευθεριών. «Δεν ήταν ποτέ πιο σημαντικό να μείνουμε ενωμένοι και να φροντίσουμε ο ένας τον άλλον», τουίταραν οι Arcade Fire, όταν δημοσίευσαν το κομμάτι.

{youtube}f6jma9VQEls{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured