Αναστασία Τουρούτογλου

φωτογραφία: Paul Husband

Είναι από τα καμάρια της βρετανικής alternative δισκογραφίας των '00s η τετράδα από το Ramsbottom (ευρύτερο Μάντσεστερ), έχουν άλλωστε κερδίσει κάμποσους φίλους και στα μέρη μας, ήδη από το ντεμπούτο τους Asleep In The Back (Βρετανία #14).

Μάλιστα, τελευταία διανύουν την πιο επιτυχημένη τους εμπορικά περίοδο, αφού το άλμπουμ του 2014 The Take Off And Landing Of Everything τούς χάρισε το πρώτο τους νούμερο 1 στην πατρίδα, ενώ τους έκανε και ευδιάκριτους στην αμερικάνικη αγορά, φτάνοντας στο #83 των εκεί charts. Καλλιτεχνικά, βέβαια, οι απόψεις μάλλον διίστανται -θυμηθείτε με ένα κλικ εδώ όσα έγραψε τότε για τον δίσκο σε μας ο Μιχάλης Τσαντίλας.

Το ενδιαφέρον πάντως για τη μπάντα είναι μεγάλο και έτσι η ανακοίνωση της επιστροφής τους τον Φεβρουάριο του 2017 με νέο δίσκο (και βέβαια συναυλίες), έγινε δεκτή με ενθουσιασμό στο πιο εναλλακτικό κοινό.

Το άλμπουμ θα λέγεται Little Fictions, θα βγει σε διανομή Universal (θα έρθει επομένως και στα εγχώρια δισκοπωλεία) και θα είναι το πρώτο τους χωρίς τον ντράμερ και ιδρυτικό μέλος Richard Jupp.

Ως promo, η μπάντα λάνσαρε το "Magnificent (She Says)", το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στον παρακάτω σύνδεσμο. Είναι μάλλον και ένας δείκτης για το τι πρέπει να περιμένουμε από εκείνους.

{youtube}XbxqtmjycLA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured