Αναστασία Τουρούτογλου

50 χρόνια ανεξαρτησίας γιόρτασε αυτές τις μέρες το νησιωτικό κρατίδιο της Καραϊβικής Μπαρμπέιντος, το οποίο -εκτός από περίφημος εξωτικός προορισμός- είναι παγκοσμίως γνωστό και ως πατρίδα της σούπερ σταρ Rihanna.

Η οποία και παραβρέθηκε στους εορτασμούς της ανεξαρτησίας και έδωσε και το καλό παράδειγμα, συμμετέχοντας εθελοντικά σε τεστ για HIV που διεξήγαν ιατρικές μονάδες στους δρόμους της πρωτεύουσας Μπρίτζταουν, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS.

Σ' αυτό, όμως, συμμετείχε και ένας ακόμα διάσημος: ο πρίγκιπας της Βρετανίας Χάρι, που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Καραϊβική και έδωσε φυσικά το παρών στους μπαρμπαντιανούς εορτασμούς, μιας και το κρατίδιο παραμένει μέλος της Βρετανικής Κοινοπολιτείας.

Πάντως, σύμφωνα με το Vanity Fair, παρά τα χαμόγελα στις δημόσιες πόζες, η Rihanna δεν φαίνεται να ενθουσιάστηκε με τον γαλαζοαίματο. Στη δεξίωση που παρέθεσε ο εκπρόσωπος της Ελισάβετ Β΄στο νησί, Elliott Belgrave, όπου πρωτοσυστήθηκαν και αντάλλαξαν χειραψία, ο πρίγκιπας φαίνεται να τη χαιρέτησε πολύ στερεότυπα («γεια σου, είμαι ο Harry, χαίρομαι που σε γνωρίζω»). Ε, και τη Rihanna την ξέρουμε τώρα, δεν εντυπωσιάζεται με κάτι τέτοιους άντρες.

{youtube}lWA2pjMjpBs{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured