Αναστασία Τουρούτογλου

Ιδιαίτερο hype απολαμβάνει φέτος ο Chance The Rapper, με πολλούς να προβλέπουν ότι θα τον δούμε ψηλά στις λίστες με «τα καλύτερα» της χρονιάς σε πολλά μουσικά περιοδικά/sites -αυτά τουλάχιστον που παρακολουθούν το διεθνές χιπ χοπ των καιρών μας.

Δεν προξένησε έτσι εντύπωση σε κανέναν που βρέθηκε προσκεκλημένος του Προέδρου των Η.Π.Α. Μπαράκ Ομπάμα -ενός ιδιαίτερα μουσικόφιλου Προέδρου- στην καθιερωμένη για τον Λευκό Οίκο τελετή ανάμματος των φώτων του επίσημου Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Ουάσινγκτον D.C., «παράδοση» που εγκαινίασε το 1923 ο τότε Πρόεδρος Calvin Coolidge και έκτοτε τηρείται ευλαβικά.

Προς το κλείσιμο μάλιστα της φετινής γιορτής, ο Μπαράκ Ομπάμα πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδά το παγκοσμίως (πλέον) αγαπημένο χριστουγεννιάτικο άσμα των Αγγλοσαξόνων "Jingle Bells", δίνοντας το έναυσμα στους υπόλοιπους να τον ακολουθήσουν σαν χορωδία, με προεξάρχοντες τον ράπερ από το Σικάγο, την Kelly Clarkson και τον ανώνυμο καλεσμένο που είχε αναλάβει τον ρόλο του Santa Claus, ντυμένος στη γνωστή αγιοβασιλιάτικη στολή.

Ένα μικρό απόσπασμα μπορείτε να παρακολουθήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο, τον οποίον δημοσίευσε το CNN.

{youtube}vDgMrrcQx_A{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured