Αναστασία Τουρούτογλου

Οι Mötley Crüe, που ασχέτως της γνώμης που μπορεί να έχουμε για τη μουσική τους υπήρξαν τα θρυλικότερα αλάνια του αμερικάνικου hard rock της δεκαετίας του 1980, αποχαιρέτησαν το κοινό τους με μια μεγάλη συναυλία στο Staples Center του Λος Άντζελες, στις 31 Δεκεμβρίου 2015 -η οποία μάλιστα κινηματογραφήθηκε. Φήμες όμως, επίμονες φήμες, τους ήθελαν να ξορκίζουν τη συνταξιοδότηση/διάλυση με μια νέα στούντιο ηχογράφηση.

Όμως ο Nikki Sixx, ιδιαίτερα δραστήριος φέτος με τους Sixx:A.M. με τους οποίους κι έβγαλε 2 άλμπουμ (θυμηθείτε την κριτική του Παναγιώτη Λουκά για το Prayers For The Damned Vol. 1, εδώ), έρχεται τώρα να βάλει οριστικό και επίσημο τέλος στη φημολογία.

Ούτε με σφαίρες, είπε λίγο-πολύ, μιλώντας στο Team Rock: «δεν βλέπω τον λόγο, δεν μπορούσαμε πια να είμαστε δημιουργικοί σαν συγκρότημα, οπότε πώς διάολο θα συνεχίσουμε; Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο με τον οποίον τέλειωσε η μπάντα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν την αγαπούσα, όμως είπα ήδη τα αντίο μου. Για μένα, οι Mötley Crüe είναι πια νεκροί».

{youtube}4WU6DpFFWTM{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured