Αναστασία Τουρούτογλου

Ήταν το μόνο Spice Girl που τελικά δεν κατάφερε να μείνει διάσημο (ούτε για λίγο, όπως η Geri Halliwell), κι ας ξεκίνησε με νούμερο 1 στη Βρετανία και συνεργασία με τη Missy Elliott ("I Want You Back", 1998): μάλιστα, το 2ο της άλμπουμ L.A. State Of Mind (2005), βούλιαξε στο ...#453 των βρετανικών charts.

Ο λόγος για τη Mel B, στα 41 της πια, που επιχειρεί δειλά-δειλά τα τελευταία χρόνια να βγει ξανά στο τραγουδιστικό προσκήνιο (βλέπε το αποτυχημένο single του 2013 "For Once In My Life"), δουλεύοντας πάνω σε ένα νέο άλμπουμ, με παραγωγό τον Darkchild -και προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί την τηλεοπτική της αναγνωρισιμότητα, μέσω του Lip Sync Battle και του αυστραλέζικου X Factor.

Ξαφνικά λοιπόν έρχεται τώρα να ταράξει τα νερά, κάνοντας την ηχηρή δήλωση πως ήταν το μόνο Spice Girl που δεν έκανε σεξ με τον Robbie Williams. To είπε μιλώντας στον αυστραλιανό ραδιοσταθμό KIIS FM, προσθέτοντας μάλιστα ότι ο Robbie της ζήτησε και συγγνώμη για παλιότερη δήλωσή του, ότι είχε κάνει σεξ με όλες τις Spice Girls. «Πολύ θα ήθελε!», συμπλήρωσε.

{youtube}jUUO5JeT-QA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured