Αναστασία Τουρούτογλου

Η ανέλπιστη μα οπωσδήποτε μεγάλη επιτυχία του "Lost On You" σε 17 χώρες -μεταξύ τους βέβαια και η δική μας, όπου δεν έχει πάψει να παίζεται στα ραδιόφωνα- οδήγησε (όπως πολλοί είχαν προβλέψει) την LP στο στούντιο. Κι έτσι τώρα, 2 χρόνια μετά το Forever For Now (Η.Π.Α. #132), η Αμερικανίδα τραγουδοποιός είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει το 4ο της άλμπουμ.

Το τελευταίο θα λέγεται βέβαια ...Lost On You και αναμένεται να βγει 9 Δεκεμβρίου από τη Warner Bros. (στην Ελλάδα θα το διανείμει η Cobalt Music, μέσω BMG).

Παραγωγός του δίσκου είναι ο Mike Del Rio των POWERS (σε 3 κομμάτια όμως κάνει παραγωγή ο PJ Bianco) και περιλαμβάνει, εκτός απο τα 5 τραγούδια που ήταν διαθέσιμα με το EP Death Valley (δείτε την κριτική του αρχισυντάκτη μας Χάρη Συμβουλίδη, εδώ), άλλα 5 ολοκαίνουργια tracks. Η LP συνεργάζεται ξανά με τον επί χρόνια φίλο και συνεργάτη της Nate Company, αλλά και με τον Rob Kinelski (Big Sean, Logic).

H Laura Pergolizzi, εντωμεταξύ, επιστρέφει για νέα περιοδεία στην Ευρώπη, ξεκινώντας σήμερα από το Moby Dick της Μαδρίτης. Και οι 15 ημερομηνίες της, συμπεριλαμβανομένων εκείνων σε Βερολίνο (Lido, 28/11) και Λονδίνο (Dingwalls, 5/12), είναι ήδη sold-out.

{youtube}hn3wJ1_1Zsg{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured