Αναστασία Τουρούτογλου

Με τους fans να τσακώνονται για πάνω από 20 χρόνια σχετικά με το πότε ήταν οι καλοί Helloween (με τον Hansen και τον Kiske ήταν φυσικά, τότε που βγήκαν τα δύο Keeper Of The Seven Keys, μην αρχίσουμε πάλι τώρα) και με τους ίδιους να ανταλλάσσουν ενίοτε βαριές κουβέντες στις συνεντεύξεις, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να καταλαγιάσουν μίση και πάθη και να το δούμε κι αυτό το «σίριαλ» να τελειώνει.

Τα καμάρια του ευρωπαϊκού power metal, λοιπόν, θάβουν το τσεκούρι του πολέμου, προχωρούν στο μεγάλο reunion και βγαίνουν σε παγκόσμια περιοδεία με Kai Hansen και Michael Kiske!

Το line-up που ανακοινώθηκε, έχει ως εξής:
Michael Kiske - φωνητικά
Andi Deris - φωνητικά
Kai Hansen - κιθάρα
Michael Weikath – κιθάρα
Markus Grosskopf - μπάσο
Sascha Gerstner - 2η κιθάρα
Daniel Löble - τύμπανα

«Ο καιρός έφτασε!», όπως δήλωσε και ο Kiske, ο πιο αρνητικός μέχρι σήμερα απέναντι στην πιθανότητα κάποιου reunion, αφού είχε εκδιωχθεί κακήν κακώς το 1993, επειδή τους οδήγησε στο καταστροφικό Chameleon, εξανεμίζοντας τη δημοτικότητα που είχαν αποκτήσει σε Βρετανία και Η.Π.Α.

Τις λεπτομέρειες της παγκόσμιας περιοδείας είναι βέβαια νωρίς ακόμα για να τις μάθουμε, έχουμε όμως βάσιμες ελπίδες ότι δεν θα παραλείψουν να περάσουν μία ακόμα φορά από την Ελλάδα.

{youtube}FjV8SHjHvHk{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured