Αναστασία Τουρούτογλου

Τόσο απίθανο θεωρούσε ο Martin Shkreli να κερδίσει τις Προεδρικές Εκλογές στις Η.Π.Α. ο Ντόναλντ Τραμπ, ώστε είχε βγει και είχε πει ότι, αν συνέβαινε αυτό, θα λίκαρε το Once Upon Α Time Ιn Shaolin των Wu-Tang Clan.

Το θρυλικό αυτό (διπλό) άλμπουμ των εμβληματικών ράπερς δουλευόταν μυστικά για 6 χρόνια, για να τυπωθεί τελικά το 2014 σε ένα και μοναδικό αντίτυπο, το οποίο στη συνέχεια ασφαλίστηκε σε ξενοδοχείο στο Μαρακές του Μαρόκου. Μέχρι που ο αμφιλεγόμενος φαρμακοβιομήχανος Martin Shkreli -ο οποίος αύξησε την τιμή του φαρμάκου Daraprim σε απλησίαστα για το μέσο εισόδημα επίπεδα, αδιαφορώντας για τους χιλιάδες ασθενείς με AIDS που το χρησιμοποιούσαν- το απόκτησε για την προσωπική του δισκοθήκη, πληρώνοντας 2.000.000 δολάρια.

Και τώρα; Τώρα ο Shkreli ομολόγησε ότι τα έχει χαμένα. Τον λόγο του όμως τον κράτησε και δεν τον κράτησε: ναι μεν λίκαρε πράγματι τμήματα του άλμπουμ, όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, σε καμία περίπτωση όμως δεν έκανε διαθέσιμο στο κοινό όλο το υλικό. Αντιθέτως, κάτι άρχισε να λέει ότι πρέπει να διαπραγματευτεί με τους Wu-Tang Clan κάποια φόρμουλα κυκλοφορίας.

Τι απόδοση να έχει άραγε σε γραφείο στοιχημάτων, ότι κυκλοφορία δεν θα δούμε ποτέ;

{youtube}J2Zrk9MZWyQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured