Αναστασία Τουρούτογλου

Φωτογραφία: Χριστίνα Αλώση

Ακόμα και άνθρωποι που δεν αγαπούν συνήθως αυτή τη μουσική, σάστισαν το καλοκαίρι που μας πέρασε καθήμενοι να χαζέψουν το set των Dropkick Murphys στο Terra Vibe -για αρκετούς, μάλιστα, στάθηκε μια εμφάνιση που λίγο έλειψε να επισκιάσει ακόμα κι αυτή των πολυαναμενόμενων headliners Last Shadow Puppets (βλέπε περισσότερα εδώ, στα όσα έγραψε ο Άρης Καζακόπουλος).

Οι Dropkick Murphys δεν θα αργήσουν να ξαναπεράσουν από Ελλάδα, αφού τους έχει ανακοινώσει η DiDi Music - Big Star Promotion για διπλό συναυλιακό ραντεβού:  Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη (Principal) + Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 στην Αθήνα (Piraeus 117 Academy).

Οι Αμερικανοί με τις περήφανες κέλτικες ρίζες ετοιμάζονται εντωμεταξύ να βγάλουν καινούριο δίσκο -και ως promo έδωσαν στη δημοσιότητα το βιντεοκλίπ για το ολοκαίνουριο "Blood", το οποίο και μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Το άλμπουμ θα λέγεται 11 Short Stories Of Pain & Glory και προγραμματίζεται να βγει στις 6 Ιανουαρίου από τη Born & Bread, σε παραγωγή Ted Hutt. Η δε αναμονή είναι μεγάλη, καθώς κοντεύουν πια 4 χρόνια από το Signed Αnd Sealed Ιn Blood του 2013, δουλειά που φαίνεται να εδραίωσε τους Dropkick Murphys στο αμερικάνικο top-10 (#9) και διατήρησε το μικρό κοινό που φαίνεται να έχουν αποκτήσει τελευταία στη Βρετανία (#88).

{youtube}J8Gp00IFwbI{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured