Αναστασία Τουρούτογλου

Μια γυναίκα μετακομίζει στη μεγάλη πόλη, όπου τα βρίσκει σκούρα σε επίπεδο ψυχολογίας, με αποτέλεσμα μέρα με τη μέρα να αισθάνεται ότι ζει πια σε μια παρένθεση.

Το «think tank» του σύγχρονου progressive rock, όπως έχει αποκαλέσει τον Steven Wilson ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος στην ανταπόκρισή του για τη συναυλία που έδωσε φέτος τον Μάιο στην Αθήνα (βλέπε περισσότερα εδώ), συνεχίζει την προώθηση του δίσκου Hand.Cannot.Erase, λανσάροντας ένα ακόμα βιντεοκλίπ, αυτή τη φορά για το τραγούδι "Happy Returns".

Το αποτέλεσμα, μπορείτε να το θαυμάσετε στον σύνδεσμο παρακάτω. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Λιβανέζο Youssef Nasar, το όλο δε κομμάτι αντανακλά κάτι από τις εμπειρίες του ίδιου του Wilson, όταν στα 21 του μετακόμισε στο Λονδίνο από το Hemel Hempstead, μια (μεγαλούτσικη) κωμόπολη στο Hertfordshire της Ανατολικής Αγγλίας.

Κατά τα λοιπά, ο υπερδραστήριος Wilson βάζει αυτήν την εποχή τις τελευταίες πινελιές στο νέο άλμπουμ των Blackfield που ετοιμάζει με τον Aviv Geffen. Ως επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, έχει πλέον οριστεί ο Φεβρουάριος του 2017.

{youtube}l7uls7grg5Y{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured