Αναστασία Τουρούτογλου

50άρισε το φετινό καλοκαίρι η Hope Sandoval, μα για πολλά εναλλακτικά αυτιά θα είναι πάντα η κοπέλα που τα σαγήνευσε ως φωνή των Mazzy Star.

Η Αμερικανίδα τραγουδοποιός διατηρεί ωστόσο και side project με τον ντράμερ των My Bloody Valentine Colm Ó Cíosóig -τους Hope Sandoval & The Warm Inventions. Με τους οποίους κι ετοιμάζει νέο άλμπουμ, 7 ολόκληρα χρόνια μετά το Through The Devil Softly, που έκανε τη μπάντα κάπως αναγνωρίσιμη στην Αμερική, «σκοράροντας» ένα ταπεινό μα σημαντικό για τα εκεί δεδομένα #160 στα εθνικά charts.

Η νέα τους δουλειά έχει τίτλο Until The Hunter και κυκλοφορεί 4 Νοεμβρίου από την Tendril Tales -θα φτάσει δε και στα ελληνικά δισκοπωλεία, καθώς τη διανέμει η Rockarolla του Ηλία Ασλάνογλου.

Ως promo για τον επερχόμενο δίσκο, η μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα το βιντεοκλίπ για το "Let Me Get There", τραγούδι-συνεργασία με τον ταχέως ανερχόμενο Kurt Vile, του οποίου το b'lieve i'm goin down βρέθηκε στη λίστα των συντακτών μας με τα καλύτερα 30 (διεθνή) άλμπουμ του 2015 (δες περισσότερα εδώ).

{youtube}SIpYJOiPAsY{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured