Αναστασία Τουρούτογλου

Δεν έχει τέλος η ιστορία με τους Oasis, ενόψει της επικείμενης «επιστροφής» τους, τόσο με μια deluxe επανέκδοση του Be Here Now (10 Οκτώβρη), όσο και με το ντοκιμαντέρ του Mat Whitecross Supersonic (26 Οκτώβρη).

Ο Liam άφησε λοιπόν για λίγο το Twitter και μίλησε στη βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph, όπου ήταν και πάλι ο γνωστός, εριστικός εαυτός του, κυρίως βέβαια απέναντι στον αδερφό του, Noel.

Κι αφού επανέλαβε όσα είχε γράψει πιο πριν στο Twitter (και έχουν περάσει από τα νέα μας σε προηγούμενες αναρτήσεις) -περί «Ronnie Corbett του rock 'n' roll», «πατάτα» κτλ.- έπιασε αυτή τη φορά και την ενδυμασία του αδερφού του. Πιο συγκεκριμένα, τον κατηγόρησε ότι ντύνεται σαν τον Gary Barlow, πάλαι ποτέ ηγέτη των Take That, αν και δεν μπήκε σε λεπτομέρειες για το τι ακριβώς θεωρεί κακό στο συγκεκριμένο στυλ.

Απάντησε όμως και στη φημολογία που θέλει την όλη φασαρία την οποία προκαλεί ως ένα είδους promo, τόσο για τον προσωπικό του δίσκο, όσο και για ένα επικείμενο Oasis reunion: «ρωτήστε την κυρά του. Η Sara McDonald φοράει τα παντελόνια σε αυτήν τη σχέση. Και δεν πρόκειται να τον αφήσει να ξαναστήσει τη μπάντα». Άραγε, Liam, αυτό να σημαίνει ότι εσύ είσαι μέσα, αν εκείνη πει εν τέλει το ναι;

Παράλληλα βέβαια με όλα αυτά, ο Noel δημοσίευσε ένα ακόμα ακυκλοφόρητο κομμάτι των Oasis από τα Be Here Now χρόνια (δεύτερο μισό των 1990s) -μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω. Αυτή τη φορά πρόκειται για ένα demo του "Angel Child", το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί ως b-side στο "D'You Know What I Mean?".

{youtube}nrcwScW1MmI{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured