Αναστασία Τουρούτογλου

Έχει να φανεί από το εξαιρετικό μα εν τέλει υποτιμημένο 50 Words For Snow του 2011 (Βρετανία #5, Η.Π.Α. #83) -ίσως έναν από τους καλύτερους «χειμερινούς» δίσκους που ακούσαμε στον νέο αιώνα- παραμένει όμως μια τραγουδοποιός με σταθερούς λάτρεις, οι οποίοι έχουν μάθει να περιμένουν υπομονετικά κάθε της νέα κίνηση.

Ο λόγος βέβαια για την Kate Bush, που ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στις 25 Νοεμβρίου με έναν χορταστικό, τριπλό δίσκο, όπου θα αποτυπώνονται οι συναυλίες του 2014 στο Hammersmith Apollo του Λονδίνου.

Το άλμπουμ θα λέγεται Before The Dawn και η τριπλή του διάταξη είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να αντικατοπτρίζει τα συναυλιακά μέρη. Πρόκειται έτσι να ακούσουμε 7 «greatest hits», μια επιλογή κομματιών από το (σπουδαίο) Hounds Of Love του 1985, μια τελική σουίτα από το Aerial του 2005 και ένα bonus track, το "Tawny Moon", εκτελεσμένο από τον γιο της Bertie McIntosh, ο οποίος είχε ενεργό ρόλο στις εν λόγω λονδρέζικες συναυλίες.

Οι τελευταίες έχουν ιδιαίτερη σημασία για τους fans της Kate Bush, αφού ήταν η πρώτη της ζωντανή εμφάνιση μετά την περιοδεία του 1979. Έτσι και το Before The Dawn θα είναι το δεύτερο μόλις live άλμπουμ της.

Παρότι είναι γνωστό ότι υπάρχει και κινηματογραφημένο υλικό από τις εμφανίσεις του 2014, για την ώρα δεν υπάρχουν σχέδια έκδοσης κάποιου DVD.

{youtube}Cn_KC4mP0UI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured