Τους αγαπάμε εδώ στην Ελλάδα τους 65daysofstatic κι έτσι κάθε ανακοίνωση νέας δουλειάς από την πλευρά τους έχει πάντα ενδιαφέρον για το εναλλακτικό κοινό. Πόσο μάλιστα αν αυτή τη φορά ακουμπούν και την ευαίσθητη «χορδή» των φίλων της επιστημονικής φαντασίας.

Αυτή λοιπόν τη φορά το αγγλικό κουαρτέτο επιστρέφει με το soundtrack για το φιλόδοξο video game No Man's Sky που ανέπτυξε η Hello Games για το Playstation 4 και για τα Windows και έδωσε στη δημοσιότητα πρόσφατα.

Πρόκειται για ένα πολυσύνθετο παιχνίδι στο οποίο αναμένεται να «χαθούν» εκατομμύρια άνθρωποι, καθώς αντικείμενό του είναι η εξερεύνηση του Διαστήματος, μα και η επιβίωση, το εμπόριο και οι μάχες σε μακρινούς γαλαξίες. Με λίγα λόγια, καθείς και καθεμιά μας έχει μια ευκαιρία να γίνει κάτι σαν Χαν Σόλο όσο το παίζει. Αφήστε που, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, προσφέρονται στους παίχτες ...18.446.744.073.709.551.616(!!!) πλανήτες, πράγμα που σημαίνει ότι η επιστήμη θα πρέπει να βρει γρήγορα τρόπους να ζούμε περισσότερο, αφού η εξερεύνησή τους θα απαιτεί κάποια, χμ, δισεκατομμύρια χρόνια!

Γνωστοί φίλοι της επιστημονικής φαντασίας, τώρα, οι 65daysofstatic δεν έχασαν την ευκαιρία να σχετιστούν με κάτι τέτοιο. Το soundtrack τους ήδη κυκλοφορεί ψηφιακά με τον τίτλο No Man's Sky: Music For An Infinite Universe και σύντομα θα είναι διαθέσιμο και σε διπλό βινύλιο (από την iam8bit).

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια γεύση ακούγοντας το "Supermoon". Δεν ξέρουμε για την ώρα αν αυτή η νέα τους περιπέτεια θα δώσει την αφορμή για να τους ξαναδούμε στα μέρη μας -τελευταία φορά ήταν στο  Plisskën Festival του 2014.

{youtube}Nru86VmoEK4{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured